Zoeken

Opblaasbare Constructies

Opblaasbare kerk:

Een Britse firma bracht deze opblaasbare kerk op de markt. Het gebouw is 15 meter hoog van de grond tot aan de torenspits, 15 meter lang en 8 meter breed. De kerk is volledig ingericht, compleet met een opblaasbaar PVC orgel, altaar, preekstoel, kaarsen en ‘glas-in-lood’ ramen. Bovendien biedt de kerk plaats aan een zestigtal mensen, van wie er 12 kunnen zitten op met lucht gevulde kerkbanken.Voor een ‘luttele’ tweeduizend Engelse pond komt de firma voorrijden en blaast in drie uur tijd het gebouw letterlijk op. In minder dan twee uur is de kerk weer afgebroken.

kerk0

De Britse ondernemer is van mening dat de kerk het Christendom nieuw leven in kan blazen, letterlijk en figuurlijk dan. Maar waarschijnlijk zal deze vooral gebruikt worden voor trouwpartijen.De reacties zijn tot nu toe zijn ronduit fenomenaal. Nu al hebben meer dan twintig landen belangstelling getoond en bovendien werd ook al gevraagd om opblaasbare moskeeën en synagogen uit PVC te maken. En bovendien is nu ook het idee ontstaan om een opblaasbare PVC bar te ontwerpen. Meer weten? Surf naar http://www.inflatablechurch.com/

Opblaasbare Pub

‘s Werelds eerste opblaasbare Pub, gemaakt uit PVC, is een ontwerp van Andi Francis.  Hij ontwierp ook de opblaasbare kerk.De opblaasbare pub biedt plaats aan 30 klanten.  Het duurt ongeveer 10 minuten om hem op te zetten.  Indien gewenst kan er een aluminium frame worden voorzien voor licht- en geluidssystemen.

Inflatable pub

Probeer hem eens uit.  Meer informatie op www.airquee.co.uk/pub/

Chill-out zones

Chill out zones zijn momenteel een rage. “Architects or Air” hebben hierop ingespeeld door het maken van grote opblaasbare PVC structuren. De verschillende kleuren aan de binnenkant worden opgelicht door normaal daglicht, wat aanleiding geeft tot een omgeving van rust een kalmte. Gecombineerd met de juiste muziek is dit de ideale manier van ontspanning.

diverse3